Alkotótábor 16. Házirend

Az Alkotótábor (továbbiakban, mint Rendezvény) helyszíne: Bér, Virágos puszta 1.

Rendezvény időpontja: 2019.07.25-28.

Rendezvény szervezője: Mini-Camp Kft (8360 Keszthely, Bajcsy-Zs. u. 20. adószám: 23292077-1-20) 

Információkérés: 30/365-5601; 30/277-2751

Belépés

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a Mini-Camp Kft. házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A Rendezvényre belépni a megváltott és érvényes belépőjegy ellenében és a jelen dokumentumban foglalt feltételek mellett lehetséges. 

Belépéskor az elővételben megvásárolt belépőjegyet azok felmutatását és ellenőrzését követően karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, illetve napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel, belépéssel kapcsolatos információk

Alkotótábor bérlet: Az előre, illetve a helyszínen megvásárolt bérlettel 2019.07.25. 16:00 órától 2019.07.18. 18:00 óráig tartózkodhatsz a Rendezvény területén. Előtte, illetve utána a Andezit Hotel (Bér, Virágos puszta 1.) engedélyével és az általuk meghatározott díjak ellenében tartózkodhatsz a területen. 

Alkotótábor Napijegy: A pénteki és szombati napijegyekkel az adott napot követő nap 10-óráig tartózkodhatsz a Rendezvény területén. Szombati napijegyek szombaton délelőtt 10 órától kaphatóak, melyek vasárnap 10 óráig érvényesek. Vasárnapi napijegyek vasárnap 10 órától kaphatóak a helyszínen. Csütrötökre külön napijegy nem vásárolható. Erre a napra kizárólag előre megváltott bérlettel lehetséges a belépés.

Figyelem! A jegypénztár a rendezvény ideje alatt 05-10 óráig zárva tart. Belépés ekkor kizárólag érvényes napijeggyel vagy bérlettel lehetséges. 

Online jegyek. A cooltix.hu, illetve a residentadvisor.com oldalon vásárolt online jegyek nyomtatott formában, illetve telefonon/táblagépen mutathatók be a bejáratnál. A jegyek vonalkódjait ellenőrizzük, így bármilyen másodkézből átvett jegy csak saját felelősségre vásárolható. Amennyiben már érvényesítve lett egy belépő, nem tudunk újabb belépést biztosítani, még akkor sem, ha az a személy mutatja be, akinek a nevére a belépőjegy kiállításra került. Kérjük, csak a hivatalos partnereinktől vsároljatok belépőt!

 

A karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük. 

A Rendezvényt 18 éven aluliak csak szülői kísérettel látogathatják. A Rendezvényre 14 év alatt a belépés ingyenes, kizárólag szülői kísérettel. A Rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos. 

A Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. 

Étel-Ital

Látogató nem jogosult – mennyiségtől függetlenül - alkoholos italt bevinni a Rendezvény területére. Alkoholmentes italból az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetén bármilyen mennyiséget be lehet vinni a Rendezvény területére, egyébként személyenként legfeljebb másfél liter alkoholmentes ital vihető be műanyag palackban. Látogató nem jogosult élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben bevinni a Rendezvény területére. 

A Rendezvényen re:pohár rendszer működik, azaz előre megváltható pohárban szolgálják fel az italokat, amelyek visszaválthatók a betétdíj ellenében. 

A rendezvény területén normál és vegán ételek is kaphatóak lesznek meghívott foodtrackek kínálatában, illetve az Andezit Hotel étterme is nyitva tart a vendégek számára.
A rendezvényen állandó jelleggel lesz zöldség-gyümölcs elárusítóhely és péntek-szombaton mozgó bolt érkezik friss tejtermékkel és pékáruúval.
A mozgó bolt érkezése: péntek reggel 9, szombat délután f3.

Házi kedvencek

A Rendezvény területére a terület tulajdonosának kérésére nem hozható be háziállat.

Kempingezés

A területen kellő mennyiségű sátorhely áll rendelkezésre a vendégek számára. Kempingjegy a belépésnél váltható 2000 Ft/fő áron, mely az egész hétvégére érvényes. Külön napi kempingjegy nem kerül értékesítésre. Áramvételi lehetőség nem tartozik a sátrakhoz, így amennyiben a rendezők által nem engedélyezett áramvételezés történik, az a házirend megszegésének minősül és kizárást eredményezhet a Rendezvényről. A sátorhelyek környékét tartsd tisztán és használd a kihelyezett szeméttárolókat. 

Lakóautó

A rendezvény területére limitált számú lakóautó, illetve lakókocsi behajtását engedélyezzük. A jegyek a Cooltix oldalán kaphatóak. A lakóautóval biztonsági okokból kizárólag július 25. csütörtök este 22 óráig hajthatnak be az előreváltott jeggyel a vendégek és július 28. vasárnap 14 óra után hagyhatják el a területet. Ezen időszakon kívül érvényes jegy birtokában sem hajthatnak be a területre. Ebben az esetben a normál parkoló használható. A lakókocsi jegy 2 fő helyszínen alvását foglalja magában. További személyek lakókocsis tartózkodása esetén sátorjegy megváltása kötelező.

Parkolás

A területen kellő mennyiségű parkolóhely áll rendelkezésre, ami a bejárathoz közel található. A parkolóhelyek ingyenesen vehetőek igénybe, de nem őrzöttek, így az ott tárolt gépkocsik és értéktárgyak állapotáért felelősséget a szervezőség nem vállal.

Egészségügy

A rendezvény egészségügyi biztosítását a Készenléti Mentők Kft (H-2724 Újlengyel Petőfi Sándor utca 48) végzi. Forduljatok hozzájuk bizalommal bármilyen egészségügyi probléma esetén.

Biztonsági szolgálat

A rendezvény biztonsági szolgálatát a Profil-véd Kft. (Bp. 1103 Halom utca 36. Amtman Péter, elérhetőség: (0620/925-8741)) végzi. Bármilyen észrevétellel kapcsolatban keressétek őket, illetve a szervezőket.

További tudnivalók

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben. 

A Rendezvényen megengedett képfelvétel készítése, ám kizárólag magáncélú felhasználásra. 

A vendéglátó egységekben 18 éven aluli személyeket, illetve ittas személyeket nem szolgálunk ki alkoholtartalmú italokkal. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvény területén is tilos! 

Tűzgyújtásra kizárólag az arra a célra kijelölt helyeken van lehetőség amennyiben a rendezvény ideje alatt nincs tűzgyújtási titalalom.

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltozás jogát a szervezőség fenntartja. 

Kérjük, vigyázzatok egymásra, a helyszín területén található, műemléki védettség alatt álló épületekre, kiállítási tárgyakra és a zöld környezetre. 

Kellemes Szórakozást!