Sátrazás

Az Alkotótábor területén az eddigi évekhez képest több sík és árnyékos terület áll majd a sátrazók rendelkezésére. A színpadok a rendezvény másik oldalán helyezkednek el, közötte a hotel épülete, így sokkal csendesebb körülmények között lehet sátrazni, mint az eddigi táborok alatt. A területen kellő mennyiségű tűzrakóhely áll rendelkezésre, így azokon minden további gond nélkül grillezhettek.
A sátrazáshoz sátorjegyet kell váltanotok, mely egységesen 2000 Ft/fő lesz idén, mely a tábor egész idejére érvényes és csak elővételben váltható.

 

"Magyarok Háza" szobák

A Virágospuszta legszebb szállásai. A körülbelül 10 éve épült épületben egy folyosón helyezkednek el a nagyjából 20 négyzetméteres szobák. Minden szoba egy franciaággyal és egy különálló ággyal rendelkezik. Minden szobához tartozik külön zuhanyzó és wc. Egy nagy közös teraszról élvezhetitek a kilátást a környékre. A szállás kategóriája "panzió" jellegű.
A szobák kizárólag csomagban elérhetőek. A szobák egységesen 99.000 Ft-ba kerülnek. Ezért az árért 3 fő csütörtök-péntek-szombat éjszakára foglalja a szállást, 3 kedvezményes Alkotótábor belépő és a 3 fő idegenforgalmi adója foglaltatik az árban.

 

"Andezit Hotel" szobák

Klasszikus hangulatú, 2 fős hotelszobák saját fürdőszobával. A rendezvényhelyszín szélén helyezkedik el az épület, így ezek a szobák a leghallkabbak a szállások kínálatában. A szobák 72.000 Ft-tól érhetőek el, mely tartalmazza 2 fő szállását csütörtök-péntek-szombat éjszakára, 2 db kedvezményes Alkotótábor bérletet, és 2 fő idegenforgami adóját.

 

Faházak

Az 5 darab 5 személyes faházak mindegyike rendelkezik saját vizesblokkal, azaz zuhanyzóval és wcvel. Az épületekben külön szobák nincsenek kialakítva, de a tér tagolt kialakítású. Különálló ágyakkal rendelkeznek. Kis terasz kapcsolódik minden épülethez, ahol kellemes társasági élet élhető a szomszédokkal. Aránylag messze helyezkednek el a színpadoktól, így ezek is halk szállásnak tekinthetőek. Kategóriájukat tekintve puritán, túrista szállás jellegűek.
A faházak csak csomagban érhetőek el. Egységesen 150.000 Ft-ba kerülnek. Ebben az árban 5 fő szállása csütörtök-péntek-szombat éjszakára, 5 fő kedvezményes Alkotótábor bérlete és 5 fő idegenforgalmi adója tartozik bele.

 

"Boris Néne Házikója" szobák

A 4-6 fős szobák a klasszikus kulcsosház jelleget hordozzák magukon. Ezek a terület legolcsóbb szállásai. A szobákban csak ágyak vannak, külön vizesblokk nincs. A házikó egy közös külön női és férfi zuhanyzóval rendelkezik. Tökéletes lehet baráti társaságoknak, akik újra akarják élni a gyerekkori iskolai kirándulások hangulatát. Aranyos kis teraszok kapcsolódnak a szobákhoz, ahol kellemesen lehet lógni, ha éppen nem a tánctéren, vagy a környéken kirándultok.
A szobák csak csomagban érhetőek el. A 4 fős szoba 108.000, a 6 fős 162.000 Ft-os áron érhető el. Minden csomaghoz tartozik a személyek száma szerinti bérlet és idegenforgalmi adó is. Ezek is 3 éjszakára vehetőek ki.

 

"Kapszulafalu"

A csomag 2 kedvezményes bérletet, 3 éjszakára szóló szállást (csütörtök-péntek-szombat) tartalmaz 2 fő részére. A kapszula hőszigetelt, világítással, telefontöltési lehetőséggel és szellőztetéssel ellátott, zárható. további info: www.campsule.com A vásárlással elfogadod, hogy mivel a szállás a rendezvény területén belül található, az ezzel járó lehetséges zajhatások miatt panasszal nem élhetsz. A csomagban foglalt szállás ára 10000 Ft/Fő/Éj

 

A szállásokat csütörtök 16 órától foglalhatjátok el és vasárnap 19 óráig kell elhagynotok.