Házirend

Kérjük, olvasd végig figyelmesen!

Az Alkotótábor (továbbiakban, mint Rendezvény) helyszíne: Bér, Virágos puszta 1.

Rendezvény időpontja: 2023.07.05.-07.09.
Kapunyitás 07.05. (Szerda) 17.00

Rendezvény szervezője: Mini-Camp Kft (8360 Keszthely, Bajcsy-Zs. u. 20. adószám: 23292077-2-20)

Információkérés: 30/365-5601; 30/277-2751; info@alkototabor.info

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a Mini-Camp Kft. házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A Rendezvényre belépni a megváltott és érvényes belépőjegy ellenében és a jelen dokumentumban foglalt feltételek mellett lehetséges.

Belépéskor az elővételben megvásárolt belépőjegyet azok felmutatását és ellenőrzését követően karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, illetve napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel kapcsolatos információk

Az előre, illetve a helyszínen megvásárolt bérlettel 2023.07.05. 17:00 órától 2023.07.09. 18:00 óráig tartózkodhatsz a Rendezvény területén. Előtte, illetve utána a Andezit Hotel (Bér, Virágos puszta 1.) engedélyével és az általuk meghatározott díjak ellenében tartózkodhatsz a területen.

A pénteki és szombati napijegyekkel az adott napot követő nap 10-óráig tartózkodhatsz a Rendezvény területén. Szombati napijegyek szombaton délelőtt 10 órától kaphatóak, melyek vasárnap 10 óráig érvényesek. Vasárnapi napijegyek vasárnap 10 órától kaphatóak a helyszínen. Szerdára külön napijegy nem vásárolható. Erre a napra kizárólag előre vagy a helyszínen megváltott bérlettel lehetséges a belépés.

A cooltix.hu oldalon vásárolt online jegyek nyomtatott formában, illetve telefonon/táblagépen mutathatók be a bejáratnál. A jegyek vonalkódjait ellenőrizzük nem névreszólóan, így bármilyen másodkézből átvett jegy csak saját felelősségre vásárolható. Amennyiben már érvényesítve lett egy belépő, nem tudunk újabb belépést biztosítani, még akkor sem, ha az a személy mutatja be, akinek a nevére a belépőjegy kiállításra került. Kérjük, csak a hivatalos partnereinktől vsároljatok belépőt!

A karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.

A Rendezvényt 18 éven aluliak csak szülői kísérettel látogathatják. A Rendezvényre 14 év alatt a belépés ingyenes, kizárólag szülői kísérettel. A Rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos.

A Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.

A rendezvényre váltott jegyek és bérletek nem visszaválthatóak és csak idén felhasználhatóak.

Figyelem! A jegypénztár a rendezvény ideje alatt 23.00 – 10.00 óra közt zárva tart. Belépés ekkor kizárólag érvényes napijeggyel vagy bérlettel lehetséges. Ha a zárva tartó sávban érkezel, akkor 1000Ft szolgáltatási díjat számolunk fel a belépésnél. Időzítsd az érkezésedet a nyitvatartási időhöz. A pénztár zárvatartási ideje alatt csak érvényes karszalaggal lehetséges a belépés

Étel - Ital - Fizetés

A Rendezvény területén normál és vegán ételek is kaphatóak lesznek meghívott foodtrackek kínálatában, illetve az Andezit Hotel étterme is nyitva tart a vendégek számára.
Az idei meghívott foodtrackek: hamarosan

itallap: hamarosan

A rendezvény re-pohár rendszert használ. A rendszer működtetője a Recup. A pohár 400 Ft, a visszaváltásnál Recup tokenre váltható, mely az ország különböző elfogadóhelyein szintén pohárra válthatóak. A rendezvény ugyanúgy elfogad külső helyről származó recup tokeneket.
Itt olvashatsz bővebben róla https://www.web.cuprevolution.eu/

A vendéglátóegységekben kizárólag bankkártyával, telefonnal, azonnali átutalással fizethettek. Készpénzmentes a rendezvény. A hotel éttermében és a bejáratnál készpénzzel is fizethettek.

Látogató nem jogosult – mennyiségtől függetlenül – alkoholos italt bevinni a Rendezvény területére. Alkoholmentes italból az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetén bármilyen mennyiséget be lehet vinni a Rendezvény területére, egyébként személyenként legfeljebb másfél liter alkoholmentes ital vihető be műanyag palackban. Látogató nem jogosult élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben bevinni a Rendezvény területére.

A Rendezvényre minden nap érkezik mozgóbolt friss pékárúval és tejtermékkel. Dohányterméket nem árusít, arról gondoskodjatok.
A Béren található kisbolt nyitvatartási ideje: 7.30 – 10.00, illetve 15.00 – 06.30

A rendezvény területére kizárólag barátságos, az emberek közelségéhez hozzászokott kutya hozható. A gazdának a kötelessége és felelőssége a kutya felügyelete. A bejáratnál ellenőrizzük a póráz és a szájkosár meglétét. Ezek használata csak indokolt esetben szükséges, de a gazdánál kell lennie. A területen szabadon lévő háziállatok tartózkodnak, kérjük, ha tudomásod van a kutyád hajtó-vadász ösztönéről, akkor ne hozd a magaddal. A szervezőségnek joga van a kutya viselkedése miatt távozásra kérni a tulajdonosát, ha úgy itéljük meg, hogy a kutya magatartása veszélyezteti a látogatóink és a helyi állatok biztonságát. Kérjük csak ennek felelősségteljes tudatában hozd magaddal négylábú barátodat!

A területen kellő mennyiségű sátorhely áll rendelkezésre a vendégek számára. Kempingjegy a belépésnél és elővételben váltható 7000 Ft/fő áron, mely az egész hétvégére érvényes. Külön napi kempingjegy nem kerül értékesítésre. Áramvételi lehetőség nem tartozik a sátrakhoz, így amennyiben a rendezők által nem engedélyezett áramvételezés történik, az a házirend megszegésének minősül és kizárást eredményezhet a Rendezvényről. A sátorhelyek környékét tartsd tisztán és használd a kihelyezett szeméttárolókat.
A kemping területén tilos bárminemű saját audióberendezés használata. Ezt észlelve a rendezőség az első alkalommal figyelmeztet, a második alkalommal idő előtt megköszöni a részvételt az érintettektől.
A kemping területén melegvizes tusoló és angol öblítésű wc áll rendelkezésre, melyet a kempingjegy karszalaggal rendelkező vendégeink használhatnak.

A rendezvény területére limitált számú lakóautó, illetve lakókocsi behajtását engedélyezzük. A jegyek a Cooltix oldalán kaphatóak. A lakóautóval biztonsági okokból kizárólag Július 6. szerda este 21 óráig hajthatnak be az előreváltott jeggyel a vendégek és július 10. vasárnap 14 óra után hagyhatják el a területet. Ezen időszakon kívül érvényes jegy birtokában sem hajthatnak be a területre. Ebben az esetben a normál parkoló használható. A lakókocsi jegy 2 fő helyszínen alvását foglalja magában. További személyek lakókocsis tartózkodása esetén sátorjegy megváltása kötelező. A lakóautós jegyekhez áramvételi lehetőséget biztosítunk.

A területen kellő mennyiségű parkolóhely áll rendelkezésre, ami a bejárathoz közel található. A parkolóhelyek ingyenesen vehetőek igénybe, de nem őrzöttek, így az ott tárolt gépkocsik és értéktárgyak állapotáért felelősséget a szervezőség nem vállal.

A rendezvény egészségügyi biztosítását a Medical Crew Kft (2687 Bercel, Ifjúsági út 9.) végzi. Forduljatok hozzájuk bizalommal bármilyen egészségügyi probléma esetén. A bázisuk a Magyarok Háza épület jobb oldalán található.

Egészségügyi szolgáltató elsősorban sürgősségi eseteket lát el, ill. elsősegélyt nyújt, ezt meghaladó egészségügyi probléma ellátása (pl.: oltások beadatása, nem sürgősségi ellátás körébe tartozó kezelés, ellátás, csak eü. intézményben elérhető diagnosztikai eljárások stb.) nem feladata, azért mindenki maga felel.

A rendezvény biztonsági szolgálatát a Profil-véd Kft. (Bp. 1103 Halom utca 36. Amtman Péter, elérhetőség: (0620/925-8741)) végzi. Bármilyen észrevétellel kapcsolatban keressétek őket, illetve a szervezőket.

Miki: +36702776286

További hasznos tudnivalók

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.

A Rendezvényen megengedett képfelvétel készítése, ám kizárólag magáncélú felhasználásra vagy a rendezőség beleegyezésével publikálhatóak nem magánjellegű felületeken.

A vendéglátó egységekben 18 éven aluli személyeket, illetve ittas személyeket nem szolgálunk ki alkoholtartalmú italokkal.

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvény területén is tilos!

Tűzgyújtásra kizárólag az arra a célra kijelölt helyeken van lehetőség amennyiben a rendezvény ideje alatt nincs tűzgyújtási tilalom.

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
A műsorváltozás jogát a szervezőség fenntartja.

Kérjük, vigyázzatok egymásra, a helyszín területén található épületekre, kiállítási tárgyakra és a zöld környezetre.

Kellemes Szórakozást!