Alkotótábor 17. és Minimáltábor rendezvények járványügyi biztonsági szabályzata

Kedves Vendégünk!

A járványügyi korlátozások részleges feloldásának köszönhetően az Alkotótábor 17 rendezvényünket idén az eredeti időpontban és helyszínen tudjuk megtartani, de – a hatóságokkal való egyeztetést követően – komoly korlátozásokra és bizonyos biztonsági szabályok bevezetésére kényszerülünk.

Kérjük az alábbi szabályok betartására legyetek tekintettel:
  • - Mindkét színpadnál külön beléptetést alkalmazunk, egy időpontban a színpadoknál tartózkodók – beleértve az ott dolgozó személyzetet is - létszáma nem haladhatja meg az 450 főt, erre a biztonsági szolgálat kiemelten figyel, a beléptetést ennek megfelelően végzi. Amennyiben várni kell a belépésre egy-egy színpadnál, kérjük, legyetek türelemmel!
  • - Mind a színpadok előterében, mind a gyülekezési pontokon (beléptetés, mosdók, büfék) figyeljetek arra, hogy meglegyen a biztonsági védőtávolság (ajánlott 1,5 m)!
  • - Lehetőség szerint viseljetek maszkot!
  • - A rendezvényen több helyen kézfertőtlenítők kerülnek kihelyezésre, használjátok azokat!
  • - Két külön kempingezésre alkalmas területet jelölünk ki, kérjük tartsátok be a szervezők kérését arra vonatkozóleg, hogy melyik kempingterületet foglalhatjátok el!
  • - A kempingben a sátrak felállítása során is tartsátok be a megfelelő védőtávolságot!
  • - A rendezvényen a megszokottnál több kerítést, ill. a terület körülhatárolására alkalmas eszközt kell alkalmaznunk, amellyel a közönség mozgását koordináljuk. Kérjük, a szalaggal, vagy kerítéssel leválasztott területekre való belépést a hivatalos beléptetőpontokon végezzétek, ne a lekerítésen, szalagozáson keresztül jussatok a rendezvényterületre!

Ezek a szabályok a Ti biztonságotokat szolgálják és számunkra is fontosak, mert felelős szervezőként kívánunk minden tekintetben eljárni, hogy szeretett rendezvényünk még sok évig fennmaradhasson.
Számítunk fegyelmezettségetekre és arra, hogy ezeket az egyáltalán nem feleslegesen és önkényesen hozott szabályokat betartjátok!

Jó szórakozást kíván a szervezőség!