Szerda

21.00
Bp Underground - Elektronikus zene dokumentumfilm vetítés (90 perc)


Csütörtök

12.00 - 16.00
Dilemma meséi - chil out - trip-hop válogatás a szlovákiai komáromi dj szelektálásában
16.00 - 20.00
Prpc

Péntek

15.00
Túra a szandai várba Vereczkey Ákos vezetésével. Találkozás a haranglábnál a Mátyás szobornál.
A túra hossza körülbelül 4-4.5 óra tempótól függően. A nagy része árnyékos környezetben halad, de hozzatok megfelelő folyadékmennyiséget és a fényvédelemről is gondoskodjatok. A túra kezdőknek is ajánlott, kizárólag a vége közepes-nehéz terep. Mindenkinek ajánljuk, aki a legszebb nógrádi panorámára kíváncsi.


Szombat

11.00
Jóga -  Kezdd a szombatot egy napinditó nyújtózkodással a természetben! Stefi szeretettel vár titeket egy körülbelül 1 órás kellemes átmozgatásra a Mária forrásnál. * Kezdés: szombat 11:00-kor * Akkor is gyere bátran, ha még sosem jógáztál (nem lesz hardcore, reggel van meg minden…) * Hozz magaddal vizet + jógamatracot/törölközőt/kendőt - bármit amin tudsz gyakorolni.
Találkozó 10.45-kor a haranglábnál a food truck udvarnál. Gyönyörű erdei környezetben tartott  jóga igazi felüdülés mindenki számára. A forrás környezete egyedi mikroklímával rendelkezik.
15.00
Mixerporn - Jaffa Surfa és Isu teszteli és simogatja a kezük alá került legendás keverőket. Ha érdekel min játszott Jeff Mills, vagy milyen hangja van egy legendás Dynacord M1 mixernek, tarts velünk.
16.30
Gregus "Grema" Márton mixing és mastering tréningje, vagy mire figyelj oda egy dal elkészítésénél, hogy az megszólaljon rendesen. Tippek és trükkök másfél órában.
18.00
Paneltalk.
Kerekasztal beszélgetés meghívott vendégeinkkel a fizikai lemezkiadás folyamatáról. Milyen jogi, és technikai akadályok merülhetnek fel egy kiadó létrehozásánál? Mik a lemezgyártás folyamatai? Eladható 300 darab lemez terjesztői hálózat nélkül? Mennyire fontos a kapcsolati tőke a kiadó életében? Reklámérték, patriotizmus, vagy mi a hajtóereje egy ilyen költséges "hobbinak"? Évek óta temetik, de megint virágzik. Milyen jövőt mutat ez a formátum?
Megívott vendégeink: Laurine Frost (Lyka records), Tóth Gábor és Szilvási Elek (Tape Hiss Records), Pentelényi Pál (Budabeats Records) Maximillian Sinclair (Dalmata Dániel Records)

Művészeti projektek:

The Artwork Of Ferenc Luliak
Kiégő Izzók
Laluz Visuals
Meetlab