Creative Event

3 Days of
Workshops

000 nap 00 óra 00 perc 00 másodperc

Two days in London

Each year digital architects, pixel visionaries and curators of dreams alike, come together in iconic cities all over the world to share with us their best-kept secrets. Obsessive, passionate, scrupulous and meticulous; always creative; always brave.

Doing at the crossroads of design and mathematics to save the world from bad design. Let’s design a world that’s thoughtful, considered and aesthetically pleasing.

22

Sessions

Event Schedule

If have enough people wanting to attend the same course then we can run one just for you. If you prefer to study in your own time and learning packages from our complete collection.

If have enough people wanting to attend the same course.

Thursday, 04

10:00am
PRACTICAL UX METHODS
Patrick McNeil

14:30am
SIMPLIFY YOUR SITE
Barry Clark

17:30am
PRACTICAL UX METHODS
Patrick McNeil

Friday, 05

10:00am
CSS OVERLOAD
Patrick McNeil

14:40am
RESPONSIVE TRICKS
Stephan Wink

10:00am
CSS OVERLOAD
Patrick McNeil

32

Workshops

Register now

If have enough people wanting to attend the same course then we can run one just for you. If you prefer to study in your own time and learning packages from our complete collection. If have enough people wanting to attend the same course.

  City Hotel

  If you chose to stay with us you will enjoy modern home comforts in a traditional setting. Whether you are looking for a short weekend break for you.

  Book Reservation

  Thanks our Sponsors

  Doing at the fulcrum of art and mathematics to give life to your brand. Concept is the foundation of everything else.

  Let’s design a world that’s thoughtful, considered and aesthetically pleasing.


  Alkotótábor kezdőoldal

  000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

  000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

  20 éves az Alkotótábor

  20 éve tarjuk magunkat a határozott elveinkhez, hogy életben tartsunk egy kis szűk közösséget, akiknek a zene szeretete, egymás és a szakma iránti tisztelete a legfontosabb kritérium, amit keresnek egy zenei rendezvényben. Idén is mindent megteszünk, hogy ezeknek az elvárásoknak a lehető legjobb módon megfeleljünk és méltó módon ünnepeljük meg veletek az elmúlt 20 év Alkotótáborait.

  Event

  Szerda

  2023.07.05.

  Nagy örömünkre szolgál felkonferálni Hannes Stöhr keserédes komédiáját a Berlin Callingot, amit hivatalosan vetítünk nektek a huszadik táborunk nyitányaként. Természetesen nem maradhat el az edukációs része sem a mozi napnak, és kísérő filmként Kovács Krisztián és Juhancsik István Night Shift Documentary filmjét vetítjük felveztőnek. Szuper kedves estének nézünk elébe.

  Csütörtök

  2023.07.06

  Nthng zenéje egyedi és sajátos, és a techno, az ambient, dub és a trance stílusok modern keveredése miatt rendkívül kifinomult és mély.
  Legfontosabb jellemzője, hogy teljesen anonim marad. Ez az anonimitás sokak szerint még inkább növeli az előadó aura-ját, és hozzájárul az Nthng titokzatosságához és rejtélyességéhez. Fellépését nagyszínpadunk csütörtöki programfolyamának koronájaként időzítettük, ahol epikus záróakkordként hallhatjuk élőben előadott műsorát.

  Napijegy

  Péntek

  2023.07.07.

  A nappali mély hangzást már kellően körbejártuk és leteszteltük többek közt testvér fesztiválunkon a Kolorádón.
  Itt az ideje, hogy az Alkotó nagyszínpadát is felavassuk ilyen téren és a pénteki napunk késő délutáni – kora esti óráit dedikáljuk a stílusnak Deepbass és Ness 4 órás közös műsorával éjjel pedig Silat Beksi psychdelikus hangokkal átszőtt minimal hangzását ajánljuk.

  Napijegy

  Szombat

  2023.07.08.

  Bryz táborunk 20 éve alatt az egyik legjobb barátunkká vált és azóta is alig várja, hogy visszatérjen körünkbe. Nincs ezzel egyedül, mi is örömmel adjuk kezébe a szombat délutánunk sorsát. Éjszakára pedig Szerbia jelenleg legaktuálisabb Techno producerét hívtuk körünkbe, aki fellépéseivel megjárta már a Berlin-Detroit tengelyt. Köszöntsük Lag-ot huszadik találkozónkon.

  Napijegy

  Vasárnap

  2023.07.09.

  Amig ezt az elszántságot, szakma iránti tiszteletet, zenei sokszínűséget és felkészültséget párosítja Pablo Bolivar a közönség iránti szeretetével, addig ő testesíti meg mindazt amit nekünk az Alkotótábor jelent. Ezeket, a sehol máshol nem tapasztalható, energiákat kapjuk tőle sokadik alkalommal, ami a találkozónk koronája minden évben Vasárnaponként.

  Napijegy

  Workshopok és jóga

  Hamarosan érkezünk az alternatív programjaink sorával. Worskhopok, beszélgetések, szakmázgatás immár pénteken is.

  Szállások

  A jelenleg elérhető szállásainkat itt találod.

  Szállások

  Házirend

  Házirendünk tartalmaz minden olyan pontot, ami ahhoz kell, hogy kellő szimbiózisban töltsük el ezt a közel egy hetet együtt, a környezetünk lehető legkisebb terhelésének a  figyelembevételével.

  Elolvasom

  Tippek, trükkök

  2023.07.08.

  Megpróbáltuk megválaszolni az összes kérdést, ami az elmúlt években felmerült részetekről.

  Tovább

  Fórum

  Eleged van, hogy vad idegen emberek érdektelen kontentjei közül kell kiszűrnöd a téged valóban érdeklő tartalmakat? Ezen próbálunk változtatni, hogy egy klasszikus fórumfelületet hoztunk létre, ahol érdemi eszmecseréknek adunk lehetőséget hasonló érdeklődésű emberek társaságában.

  Megnézem

  Ne maradj le!