Tippek, trükkök

Ötletek az Alkotóhoz

Utazás autóval

Érdemes ezt az útvonalat követnetetek. Legyetek figyelmesek Szarvasgede után, mert van egy-két úthiba.
https://tinyurl.com/alkototerkep

Utazás tömegközlekedéssel

Volánbusszal tudjátok megközelíteni Virágospusztát. Bér Végállomásig.
menetrend: https://tinyurl.com/volanbusz, illetve https://tinyurl.com/volanbusz2
A buszmegállótól 500ft/fő áron biztosítunk shuttle szolgáltatást a tábor bejáratáig, ami körülbelül 1.5 km

Utazás a környékről

Info és rendelés: Anita +36205929586, Miki +36702776286. .

Mit hozz magaddal, ha sátrazol?

  • - szúnyog, kullancsriasztót
  • - elemlámpa
  • - hűtőtáska
  • - sebtapasz
  • - érdemes egy polifoam matracot a hálózsák alá

Tisztálkodás

A sátrazóinknak melegvizes mobil tusoló és mobil wc áll a rendelkezésre, illetve egy szolár rendszerű tusoló 8 beállóval.
Angol WC a kishelyszin mellett található. Kérjük vigyázzatok a tisztaságra.

Hűtés

A terület szállásain nem található külön hűtőberendezés. Emiatt javasoljuk a hűtőtáska használatát. A nagyszínpad büféjében lehetőség lesz 2.5 kilogrammos jégkocka vásárlására.

Fizetés

A rendezvényen kizárólag készpénzzel tudtok fizetni.

Étel-Ital

Reggeli, pékárú, bolt

Mozgó bolt friss pékárúval és tejtermékekkel pénteken reggel 9 - negyed 10 körül, szombaton délután fél 3-kor érkezik. Zöldség-gyümölcs kapható lesz a hétvége alatt folyamatosan.
Bér buszmegállójában található kisbolt szívesen áll a rendelkezésetekre. Javasoljuk, hogy mielőtt felértek a helyszínre, álljatok meg náluk és adjátok le a rendeléseteket, hogy biztosan ott várjon a reggeli.

Grillezés

A területen két kijelölt tűzrakó hely is található 4-4 állással. Itt kedvetekre sütögethettek. Kizárólag csak ezeken a helyeken lehet grillezni és készüljetek faszénnel.

Dohánytermék

A faluban nem található dohánybolt. Javasoljuk, hogy vásárold meg előre a hétvégére szükséges mennyiséget. A legközelebbi dohánybolt Jobbágyiban található. Nyitvatartása: Csütörtök: 13.00 - 20.00, péntek 07.00 - 11.00 - 13.00 - 20.00, szombat: 07.00 - 11.00 - 14.00 - 20.00

Házi kedvencek

A rendezvény területére kizárólag barátságos, az emberek közelségéhez hozzászokott kutya hozható. A gazdának a kötelessége és felelőssége a kutya felügyelete. A bejáratnál ellenőrizzük a póráz ésa szájkosár meglétét. Ezek használata csak indokolt esetben szükséges, de a gazdánál kell lennie. A területen szabadon lévő háziállatok tartózkodnak, kérjük, ha tudomásod van a kutyád hajtó-vadász ösztönéről, akkor ne hozd a magaddal. A szervezőségnek joga van a kutya viselkedése miatt távozásra kérni a tulajdonosát, ha úgy itéljük meg, hogy a kutya magatartása veszélyezteti a látogatóink és a helyi állatok biztonságát. Kérjük csak ennek felelősségteljes tudatában hozd magaddal négylábú barátodat!

Egészségügy

A rendezvény területén 24 órás egészségügyi felügyelet teljesít szolgálatot, akiket megtalltok a Boris Néne házikója mellett, a nagyszínpadhoz közel.

Kirándulás

Fedezzétek fel a környéket. A Mária forrást ajánljuk, ami a főbejárattól egy fél órás séta. Táblák jelzik az útvonalat.

Szemét

Kérjük figyelj oda a környezetedre és a lehető legkisebb módon terheld. Cigarettagyűjtő tégelyt adunk a bejáratnél, és szemeteszsákot is igény esetén. Légy tudatos és ne szemetelj!
Repohárban tudjátok majd a frissítőket megvásárolni, amit csak jeleznetek kell és tisztára cserélnek a bárpultoknál.

Sátrazás

A rendezvényre 2000 Ft-os sátorjegyet kell váltanotok személyenként. Ezzel a csütörtöki kapunyitást követően hivatalosan vasárnap 19 óráig maradhattok a területen, de a tulajdonosnak köszönhetően senkit nem fog elzavarni hétfőig.